Ремонт на покриви в София

Лисстрой ЕООД: Вашият доверен партньор за ремонт на покриви в София

ремонт на покриви софия

За Лисстрой – ремонт на покриви

Търсите надеждно и качествено решение за ремонт на покрив в София? Лисстрой ЕООД е тук за вас! С повече от 20 години опит в бранша, ние сме специалисти в ремонта и изграждането на покриви на къщи, жилищни и офис сгради в София и околността. Нашата мисия е да предоставим висококачествени услуги, отговарящи на най-високите стандарти, и да удовлетворим всички изисквания на нашите клиенти. Със стотици успешни проекти зад гърба си, ние сме фирмата, на която можете да се доверите за дълготрайни и ефективни решения за вашия покрив.

Нашите Услуги

Изграждане на Нови Покриви

Ние предлагаме професионално изграждане на нови покриви, които са здрави и естетични, съобразени с най-новите технологии и материали. Нашите екипи от опитни специалисти използват само висококачествени материали и съвременни методи на работа, за да осигурят дълготрайност и надеждност на вашия нов покрив.

Ремонт на Покриви

Нашите експерти извършват цялостни ремонти на покриви, независимо от степента на повредите. Ние анализираме всеки проблем в детайли и предлагаме най-ефективните решения за възстановяване на вашия покрив. Независимо дали става въпрос за малки поправки или пълно реновиране, ние ще направим така, че покривът ви да изглежда и функционира като нов.

Наковаване на Битумни Керемиди

Полагаме битумни керемиди с висока издръжливост и отлични хидроизолационни свойства. Те са идеални за защита на вашия покрив от влага и атмосферни влияния, като същевременно добавят естетическа стойност на вашия дом. Примерна оферта можете да видите тук

Полагане на Керемиди и Битумна Хидроизолация

Нашите специалисти са експерти в полагането на всякакви видове керемиди и битумни хидроизолационни мембрани. Използваме само висококачествени материали, които осигуряват дълготрайна защита и устойчивост на вашия покрив. Вижте повече

Изграждане на Дървени Конструкции

Изграждаме здрави и стабилни дървени конструкции за покриви, които осигуряват необходимата подкрепа и устойчивост. Нашите конструкции са съобразени с всички стандарти за качество и безопасност.

Монтаж на Американски и Поцинковани Безшевни Улуци и Водосточни Тръби

Осигуряваме монтаж на безшевни улуци и водосточни тръби, които гарантират ефективна система за отводняване на покрива. Нашите улуци са устойчиви на корозия и атмосферни влияния, като по този начин осигуряват дълготрайна защита.

Надстройка на Тавански Стаи

Превръщаме вашите тавански помещения в функционални и уютни жилищни пространства. Ние се грижим за всички аспекти на надстройката, включително изолация, облицовка и осветление.

Тенекеджийски Услуги

Предлагаме разнообразни тенекеджийски услуги, включително изработка и монтаж на обшивки, улуци и други елементи от ламарина. Нашите тенекеджии са експерти в своето поле и гарантират прецизност и качество на всяка работа.

Хидроизолация на Покриви

Защитете дома си с нашите професионални хидроизолационни услуги! Използваме битумни мембрани с висока издръжливост, които са лабораторно тествани за надеждност и дълготрайност. Нашите специалисти ще се погрижат вашият покрив да е напълно водонепроницаем, независимо от климатичните условия. Нашите хидроизолационни решения предотвратяват появата на влага, мухъл и плесен, като по този начин осигуряват здравословна и комфортна среда за живеене.

Защо да Изберете Лисстрой ЕООД?

  1. Качество и Професионализъм: Работим с най-добрите материали и инструменти, за да осигурим високо качество на услугите. Нашите екипи са високо квалифицирани и постоянно се обучават в най-новите технологии и методи за работа.
  2. Опит и Надеждност: С над 20 години опит, ние знаем как да се справим с всяко предизвикателство в ремонта на покриви. Нашите клиенти могат да разчитат на нас за надеждни и дълготрайни решения.
  3. Бързина и Ефективност: Завършваме всеки проект в договорения срок, без компромис с качеството. Ние разбираме, че времето е от съществено значение за нашите клиенти и се стремим да минимизираме времето за изпълнение.
  4. Гаранция за Услугите: Даваме гаранция за извършените ремонти, защото сме уверени в качеството на нашата работа. Ние стоим зад нашите проекти и гарантираме удовлетворение на клиентите.
  5. Отлично Обслужване на Клиенти: Винаги сме на разположение за консултация и съвети, за да изберете най-доброто решение за вашия покрив. Нашите специалисти ще ви помогнат с всяка стъпка от процеса, от първоначалната инспекция до завършването на проекта.

Какво да очаквате от нашия ремонт?

Инспекция и Диагностика

Нашите експерти ще извършат подробна инспекция на вашия покрив, за да идентифицират всички проблеми и потенциални рискове. След това ще ви предложим най-добрите решения за ремонт или подмяна на покрива, съобразени с вашите нужди и бюджет.

Персонализирани Решения

Всеки покрив е уникален и ние предлагаме индивидуални решения, съобразени с вашите изисквания. Нашите специалисти ще работят с вас, за да разработят план, който най-добре отговаря на вашите нужди.

Висококачествени Материали

Ние използваме само висококачествени материали, които гарантират дълготрайност и устойчивост на вашия покрив. От асфалтови керемиди до битумни мембрани и дървени конструкции, ние не правим компромис с качеството.

Професионално Изпълнение

Нашите екипи са високо квалифицирани и опитни, осигурявайки професионално изпълнение на всеки проект. Ние се грижим за всеки детайл и гарантираме, че вашият покрив ще бъде ремонтиран или подменен с максимална прецизност.

Гаранция и Поддръжка

Даваме гаранция за всички наши услуги и осигуряваме поддръжка след завършването на проекта. Нашите клиенти могат да разчитат на нас за дългосрочна поддръжка и грижа за техния покрив.

Свържете се с нас

Не чакайте проблемите с покрива да станат по-сериозни! Обадете се на

Лисстрой ЕООД днес на телефон: 0898 202 540 за безплатен оглед и оферта.

Ние ще се погрижим за вашия покрив, така че да можете да се чувствате сигурни и защитени във вашия дом или офис.

Допълнителни услуги

Покриви на търговски помещения

Осигуряваме професионални решения за търговски покриви, включително изграждане и ремонт на покриви за офиси, магазини и индустриални сгради. Нашите метални конструкции са съобразени с всички стандарти за качество и безопасност.

Вентилация и контрол на влагата

Нашите специалисти ще се погрижат за правилната вентилация на вашия покрив, за да предотвратят натрупването

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА