Ремонт на покриви в Пловдив

Лисстрой ЕООД: Ремонт на покриви в Пловдив

ремонт на покриви Пловдив

Фирма за ремонт на покриви в Пловдив

Лисстрой ЕООД е фирма, специализирана в ремонт на покриви в Пловдив. Ние работим бързо и качествено, планираме прецизно и сме отдадени на работата си. Свържете се с нас за оглед и консултация относно ремонта на вашия покрив. Нашите услуги включват ремонт на покривни конструкции, смяна на керемиди, полагане на хидроизолация и много други.

Покривни услуги

Покриви на жилищни сгради: Вашият покрив предпазва вас и вашето семейство от различни метеорологични условия. Предлагаме монтаж, подмяна и дребни ремонти на течове, за да осигурим вашето спокойствие.

Покриви на търговски сгради: Нашите опитни майстори са експерти в поддръжката на търговски покриви, инспекции, ремонти и подмяна на бизнес и промишлени сгради. Ние предлагаме нова покривна конструкция и сме оборудвани за монтаж на различни покривни системи, включително метални покриви, керемиди, еднослойни покриви и модифицирани битумни покриви.

Свържете се с нас за оглед и оферта на телефон: 0898202540.

Хидроизолация на покриви

Използването на битумни мембрани е едно от най-добрите и най-разпространени решения за хидроизолация на покриви в България. Битумните мембрани са произведени в заводи със специални сертификати и са лабораторно тествани за издръжливост. Те са по-надеждни от разливната хидроизолация, която се подготвя на място и няма същия контрол.

Възстановяване на покриви

Можете да удължите живота на вашия покрив с до 10 години чрез възстановяване на вашия плосък или метален покрив със система за покривно покритие, която най-добре отговаря на вашите нужди.

Поддръжка на покрива

Поддръжката е важен елемент за една успешна покривна система. Редовната инспекция и поддръжка гарантират, че вашият покрив ще остане здрав и потенциалните проблеми ще бъдат отстранени навреме.

Улуците

Правилното поддържане и монтаж на улуците предотвратява преливането и натрупването на дъждовна вода, което може да доведе до повреда на настилката, покрива или основата на вашия дом.

Ремонт на покриви в Пловдив: Цени

За точна и реална оценка на цената за ремонт на вашия покрив, свържете се с нас за оглед и оферта. Ние ще определим най-точната цена спрямо обекта и вашите нужди.

Заключение

Лисстрой ЕООД е вашият надежден партньор за ремонт на покриви в Пловдив. С нашите 25 години опит и квалифицирани майстори, ние гарантираме висококачествено изпълнение на всеки проект, независимо от мащаба му. За оглед и оферта, свържете се с нас на телефон: 0898202540.

Изберете качеството на достъпни цени и осигурете дълготрайна защита за вашия дом!

За Нас

Лисстрой ЕООД е специализирана фирма за ремонт на покриви в Пловдив, която се отличава с бързо и качествено изпълнение на всяка задача. Нашият екип планира внимателно всеки проект и е отдаден на професионализма във всяка стъпка. Свържете се с нас за оглед и консултация относно ремонта на вашия покрив.

Нашите Услуги

Ние предлагаме широка гама от услуги, включително:

  • Ремонт на покривни конструкции
  • Подмяна на керемиди
  • Полагане на хидроизолация
  • Ремонт на покриви на жилищни и търговски сгради

Полагане на Хидроизолация

Битумните мембрани са едно от най-добрите решения за хидроизолация и ремонт на покриви. Те се произвеждат в заводи по специални стандарти и са лабораторно тествани за издръжливост, което ги прави по-надеждни от разливните хидроизолации, които се подготвят на място.

25 Години Опит

С повече от 15 години опит, ние можем да се справим с почти всеки проект, от поддръжка на покриви до пълна подмяна на покривната конструкция. Нашите майстори са сертифицирани от водещи компании в бранша, а нашата репутация за отлично качество ни прави предпочитан избор за клиентите.

Видове покриви

Ние предлагаме широка гама от материали, цветове и стилове за вашия покрив, включително:

  • Асфалтови керемиди: Най-популярният покривен материал за жилищни сгради, предлагат се в два основни вида – фибростъкло и органични.
  • Покриви Decra: Лека и издръжлива алтернатива на традиционните керемиди, с минимална поддръжка и различни цветови варианти.
  • Метални покриви: Издръжливи, огнеупорни и енергийно ефективни, с до 20% по-ниски разходи за енергия.
  • Покриви от шисти: Дълготрайни, с добра противопожарна защита и ниска поддръжка.
  • Дървени покриви: Естествен и уникален вид, добри изолационни свойства и вентилация.

Поддръжка на покриви

Редовната поддръжка е ключът към дългия живот на вашия покрив. Ние предлагаме услуги за инспекция и поддръжка, които ще гарантират, че вашият покрив остава здрав и безпроблемен.

Хидроизолация на покриви

Нашите професионални услуги за хидроизолация включват заваряване на битумни мембрани по специална технология, което гарантира, че водата няма да проникне и да повреди покривната конструкция.

Контакт

Свържете се с нас за оглед и оферта на посочения телефон: 0898 202 540.

Изберете качеството на достъпни цени с Лисстрой ЕООД!

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА